Mä oon aina tykännyt vaatteista, jotka on ensisijaisesti mukavia päällä. En halua pitää kiristäviä tai muuten epämukavia vaatekappaleita (tai kenkiä) päälläni, vaikka ne näyttäisivät kuinka hyviltä tahansa.  Oon myös aina tykännyt lapsekkaista kuoseista ja tyttömäisistä vaatteista ja sama linja näemmä jatkuu, vaikka ikää tuleekin. Näillä kuoseilla olisin ulkoisesti valmis päiväkotiin töihin; minut erottaisi lapsista vain isompi kokoni :)

Näitä ihania kuoseja on vaikea vastustaa. Yritin kyllä ja torjuin jo monet muut kankaat. Ehkä minäkään en tarvitse viittä eri lastenkuosista tunikaa. Mutta nämä mä tarvitsen ja oon myös toteutuksiin tyytyväinen. Ihan parhaita kotipuuhailuvaatteita! Ja tilasin muuten myös lisää mukavuuskangasta talven varalle, sen kuitenkin yksivärisenä:) 

Kiitos avusta, koneenvuokrasta ja muonituksista Annille!

Tunikan kaava on Suuri käsityökerho -lehdestä 4/2010.

Pilvikangas Ikasyriltä, lohikäärmekangas Sampsukalta. Molemmat interlock-trikoota, 1,20 m. Lisänä vähän tukikangasta neppikaitaleisiin, viisi painonepparia ja vähän resoria. Pilvipaidassa on 3/4 hihat ja avarampi pääntie, lohikäärmeissä pitkät resorit kädenteillä ja hieman pienempi kaula-aukko.