Täällä on tällä hetkellä taas meneillään sellainen kausi, jolloin tuntuu ettei oikein mitään valmistu. Mutta yhdet sukat sain nyt vihdoin valmiiksi; eka BFF-sukka valmistui kahdessa illassa ja toista olen varmaan tikuttanut kaksi viikkoa ainakin. Ilmat lämpeni ja kädet alkoivat villalangassa kummasti hiota; seurauksena narskuva lanka, tahmeat puikot, ruma neulejälki ja kokoajan laskeva neulomisinnostus. Kostutus tasoitti onneksi sukkien jälkeä ja lopputulos on kiva!  Tummien alussukkien kanssa näyttävät jotenkin harvoilta, mutta kyllä ne tiiviit ovat:)

515849874_023f1775f7.jpg?v=0

Cookie A.:n BFF-sukat
lanka: Sandness sisu,
luonnonvalkoinen 75 g
puikot: 2, 5 mm

Sukissa on omaan makuuni hieman liian matala kantalappu, sitä voin seuraaviin hieman pidentää. Palmikot tein Grumperinan ohjeella ilman palmikkopuikkoa, ohje oli loistava ja tekeminen nopeaa ja helppoa! Kiitos Emilialle tästä vinkistä! Tein toisessa sukassa käännöt oikealle ja toisessa vasemmalle, koska tykkään symmetriasta.

Seuraavaksi tikutan Rosted rootin valmiiksi, sekään ei ole kovasti edennyt lähiaikoina. Puuvillan kanssa ei kuitenkaan ainakaan vielä käsien hikoamisongelmaa ole tullut. Lauantaina ostin itelleni tällaisen kevyen ja ilmavan kesämekon, johon joku bolerotyyppinen jakku vois käydä päälle...
Ajattelin tehdä minisweaterin näistä Tallinnan tuomisista.
515849868_811e4c0a6b.jpg?v=0