Lankavarastot pullistelevat jo sängyn alla, mutta lisää on vaan hankittava. Lähdin ihan viattomasti ostamaan puuttuvaa kokoa Addin pyöröjä, mutta mitäs mukaan tarttuikaan. Näitä ei kyllä voinut jättää hyllylle ja kun nimpparitkin on tänään niin menköön nyt sen piikkiin ;)

1126565276_35cc44b01d.jpg?v=0

Käsityö-Elisassa tein ekat hankinnat. Ruskea ja valkoinen ihanuus on Hjertegarnin merinosilkkiä. Langan koostumus ylellinen 60 % merinovillaa 20 % silkkiä ja 20% bambua. 50 g kerässä on metrejä n. 150 elikkä aika riittoisaa tavaraa. Näistä kaavailin talveksi ihanan lämpöistä myssyä.

Vihreä tweed-lanka tarttui kyytiin Piikkopirrassa. Värisävy toi mieleen metsän ja sammaleen, kuva valoisalla parvekkeella haalistaa sävyä :( Lanka on Katian Scotch tweediä, jossa silkkiä jopa 65 %, villaa 26 % ja viskoosia 9 %. Ostin lankaa 500g, joten jonkinlaista syyspuseroa tai neuletakkia siitä toivottavasti syntyy. Kovin kalliita lankoja en raaski ostaa isoihin projekteihin, mutta tämä oli alehyllyssä 3 e / 50 g kerä.

Ja sitten KIITOS kanssapolkkaajasiskoille kunnianosoituksista!
Kikolta sain rokkityttömerkin

rgb.jpg

ja Tellu-tellervolta Nice matters award:n.

Nice+matters+2.jpg

Olen näistä kovasti kiitollinen! En osaa nimetä ketään erityisesti merkin saajaksi, koska kaikki suosikkiblogini ansaitsisivat merkinnät. Siksi en osaa antaa ääntäni edes suosikkiblogiäänestyksessä... Kaikki tyttöbloggaajat rokkaa ja tuo hyvää mieltä ideoillaan ja ajatuksillaan!!!