Huhhei, taas tämä päivittäminen venähti. Kaikkea ihanaa olen tehnyt; ommellut vähän, näprännyt lasihelmistä koruja ja neulonut. Sen lisäksi viettänyt laatuaikaa kummilasteni kanssa ja vähän lomaillutkin. Uinut, saunonut ja syönyt mansikoita. Blogi on koko ajan mielessä, mutta en tahdo saada aikaiseksi postauksia, vaikka kivoja aiheita olisikin. Onneksi tiedän, että syksyä kohden tahti taas paranee, joten ei surra.

Tein myös päätöksen, että yritän saada niin usein kuin mahdollista, jonkun kuvaamaan neuleeni. En vaan kertakaikkiaan tunnu saavan jalustan ja lankalaukaisijan kanssa kelvollisia otoksia. Mutta nyt mennään näillä kuvilla, että saadaan heinäkuullekin merkintä ;)

Ihastuin Pioneeriin sen jälkeen kun näin Räveltämössä ihania toteutuksia siitä. Knittyssä oleva kirjava versio ei sytyttänyt yhtään. Olen jo melko kauan hautonut voinkeltaisia cotton luxeja varastossani ja nyt sain niistä simppelin ja nätin kesäpaidan.

Mitäs muuta ohjeesta; simppeli ylösalasraglan ja plussaa, että osasin kerrankin virkata kivat reunukset. Reunusvirkkaus omasta päästä, ei ohjeen mukaan. Tein virkkaukset myös hihansuihin. Helmaan tein tuollaisen kuvioribbin myöskin ohjeesta poiketen, koska en voi sietää sitä, että helma rullaa ja lerpattaa. Varmasti tämä paita löytää paikkansa pitoneuleiden pinosta!

3752106442_987d258a0d.jpg

- PIONEER -

Ohje: kBomb; Knitty, spring -09

Lanka: Idena cotton lux, 265 g

puikot: 3.5 mm

virkkuukoukku, jonka kokoa en muista

3752106436_a09722d66a.jpg

 

3752106438_00831d3a94.jpg