Mulla alkaa tulla aikamoinen kiire näiden vauvajuttujen kanssa, jos aioin saada jotain valmiiksi ennen kuin ystävien lapsoset putkahtavat maailmaan. Puikoilla on nyt yksi neuletakki (sekin jo kahdesti purettuna, mulla on nyt joku neulo-pura-neulo kirous päällä) ja valmiina yhdet villapöksyt ja ristiriitaisia ajatuksia herättävä pikkupeitto. No,onneksi niille vauveleille voi neuloa sittenkin kun ovat jo kohdun ulkopuolella.

2874205137_e8659e3a68.jpg?v=0

VILLAPÖKSYT
Lanka: Piikun hahtuva, 65 g,
ohje: Annin muistiinpanojen pohjalta itse mukaillen
puikot: 4 mm

2874205147_5636a8a23d.jpg?v=0

RUUTUPEITTO
ohje:omasta päästä
Lanka: Novita samos,
vaalea beige ja harmaanvihreä
Mandarin fiesta, sininen
puikot: 4.5 mm ja 4 mm koukku

Peiton tein viidestä pitkulaisesta kaitaleesta, ja piilottaakseni saumat ompelin taakse vihertävää pehmeää trikoota. Sen jälkeen virkkasin vielä pylväitä muutaman kierroksen peiton reunoille. Peitosta tuli muuten ihan ookoo, mutta neulomuksen ja trikoon yhteenliittävä sauma on takana rumannäköinen. En ole vielä varma annanko tätä ystävälleni vai mitä teen. Pehmoinen se on ja muuten ihan käypä pieni torkkupeitto.
Värimaailma on melko miehekäs, tiedän. Olemme ystäväni kanssa leikkineet töissä ultraäänikoneen kanssa ja molemmat päätyneet samaan lopputulokseen. Pojalta näyttää.

Nyt aurinko pilkistelee sen verran innokkaasti verhojen välistä, että metsä kutsuu taas. Rentouttavaa sunnuntaita!