Käsityöni etenevät niin hitaasti. Voi huokaus.

Alpakkametsä on yläosastaan ja hihoistaan valmis. Nyt enää kolmosen puikoilla ohutta alpakkaa sileänä neuleena niin kauan, että koko muhkea lantioni saadaan peittoon :) Välipalaksi eilen illalla aloitin ja viimeistelin äidille myssykän ja siitä tulikin mun mielestä oikein mainio. Ja oli ihanaa saada vaihteeksi nopeasti valmista. Äiti toivoi valkoista, myssymäistä/baskerimaista hattua, koristeista ei ollut puhetta, mutta nuo napit saa irtikin, jos ne eivät miellytä silmää. Höyrytystä tämä vielä kaipaa, näyttää nyt kuvassa vähän kurttuiselta, mutta en jaksanut vielä kaivaa silitysrautaa esille. Tein pari senttiä originaalia ohjetta lyhyemmän ja ainakin omaan päähän se istuu nyt täydellisesti.

Täytyy tehdä itsellenikin tämäntyyppinen, mutta sitä ennen neulon ainakin 10 cm helmaa tuohon alpakkaunelmaan. Lupaus.

2974389946_4c0a1190e5.jpg?v=0

- NAPPIMYSSYKKÄ -
Ohje: Jatan mariomyssy
lanka: Novita Nina, 80 g (kaksinkertaisena)
puikot: 4.5 mm resorissa ja 5 mm muuten

Nyt taidan lähteä ystävän luo juoruilemaan, tälläisena harmaana päivänä on niin ankeaa muuten. Vettäkin tulee taas sellaisia määriä, että etupihaltakaan ei kohta pääse poistumaan ilman kumisaappaita. Ei tykkää.

Kiitos muuten kaikille murusille, jotka ovat muistaneet minua ja blogiani erilaisin kiitoksin ja huomionosoituksin. Jaanamaassa kumarretaan ja niiataan syvästi. En kuitenkaan jälleen kerran kykene jakamaan kiitoksia kenellekään erityisemmin. Tykkään niin kovin teistä kaikista <3