Hääjärjestelyahdistus alkaa jo helpottaa, nyt on polttarit pidetty ja mekko valmiina :) Eiköhän tässä selvitä hienosti!

Polttarit oli viikonloppuna ja enpä olekaan hurjemmissa ollut. Meidän rämäpäinen (raskaana oleva) morsian pisti meinaan mönkijällä vanhan ladon halki, poikki ja pinoon vetämällä täyttä vauhtia päin. Laudat lenteli ja lasi helisi, ja ladosta kuului kiukkuisesti; se ei kääntynyt! Tilanne oli kamala, mutta onneksi siitä selvittiin mustalla silmällä (kyllähän se vaalenee kahdessa viikossa, eikö..?) ja turvonneella ranteella. Morsian ei pienestä hätkähdä ja masuasukki on kunnossa, mutta empä uskalla enää mönkijöihin kajota! Ja laskua hajotetusta ladosta ei ole vielä saatu...
Loppuilta ja yö ja aamu sujuivat mukavammissa merkeissä ja hauskaa oli!

Mekon sain valmiiksi äsken ja äkkiä muutama kuva tänne. Toivon, että saan häissä otettua paremman kuvan. Vetoketju ei onnistunut  mitenkään kauhean  hyvin, vaikka harsin ja neulasin hulluna. Mutta en jäänyt sitä itkemään ja muuten mekosta tuli kiva. Morsiussatiinin ompelu sujui yllättävän helposti ja mikä positiivista, se ei tunnu rypistyvän millään! Helmaa varten ostamani pitsi ei riittänyt, joten jouduin ostamaan erilaista. Enhän mä ostohetkellä tajunnut, että kellohelmainen hame syö 5 m pitsiä helmaan. No nyt tiedän:)

2523877391_4169993e83.jpg?v=0

Mekon yksityiskohtia on morsiuspitsistä tehty irtovyö.Sen voi kiinnittää joko niin, että satiinirusetti tulee eteen koristeeksi tai niin, että rusetti on takana. Tällöin pitsi on ikäänkuin vyötärökaitale. Toinen yksityiskohta on samasta pitsistä vuoriin kiinnitetty ruusu, joka pilkistää kivasti kaula-aukosta.

2523877399_8dc9e14606.jpg?v=0

Tässä ilman vyötä

2523877387_f25bee94d4.jpg?v=0

Mekon kaveriksi ajattelin pukea melko pelkistetyt korut; luultavasti nuo kuvassa olevat helmet kaulaan ja samanlaiset ranteeseen.

Kenkien kanssa kävi hirveä mäihä; aamuisella kirpparikierroksella vaaleat remmiavokkaat kurkkivat hyllyn alta. Kengät ovat vanhat kotimaiset, priimakunnossa, täyttä nahkaa ja mukavat jalassa!
Ja sopivat mun mielestä tähän mekkoon ihan täydellisesti!

2523877385_abfdf2af57.jpg?v=0

Ja hei, yksi pieni neuletyö on valmistunut ja toista isompaa aloitettu! Täällä siis tulevaisuudessa myös neuleita pitkästä aikaa!