Mulla on ollut lähiaikoina hieman ongelmia vireystilan kanssa. Ainainen pimeys väsyttää ja koko päivä menee haukotellessa. Nyt olen kuitenkin ollut unikuurilla (jo yhdeksän jälkeen nukkumaan) ja tulosta alkaa ehkä pikkuhiljaa syntymään. Tänä aamuna oli sitten vihdoin eteläänkin suotu lunta ja piristys oli taattu!

Päätin samalla ottaa takapihalla kuvat alpakkametsästä, vaikkakin niiden rakeisuus hieman harmittaa (itselaukaisimen syy). Neule on kuitenkin ollut jo pitkään valmiina, joten onhan sen päästävä jo julkaisuun. Alpakkametsän piti päästä mukaani messuille viime lauantaina ja Annin piti huippukamerallaan napsia kuvia siitä. Tunika osoittautui kuitenkin niin kuumaksi kaveriksi, että  sen messureissu ja näin ollen myös kuvat, jäivät vain haaveeksi. Mutta nyt, takapiha studio esittää...

3045589150_2c96f006e2.jpg?v=0

LUMINEN ALPAKKAMETSÄ

ohje: Nejalta
lanka: Drops Alpaca, 400g
puikot: 3 mm

3045589010_12b429dd81.jpg?v=0

3045588798_646aca5561.jpg?v=0

Tykkään!!! Neule on tosi lämmin (joten antaa tulla pakkasta nyt vaan) ja pehmeä. Hihat on ihan huiput, tykkään niiden mallista. Helma olisi ehkä saanut olla vielä kerän tai kaksi pidempi, mutta peittää onneksi juuri ja juuri takapuolen näinkin. Sileän neuleen osuudet mun olis varmaan pitänyt neuloa 2.5 mm puikoilla, että olisin saanut tarpeeksi tasaista jälkeä aikaiseksi. Siinä kohtaa kulki kuitenkin kipukynnys, en neulo niin pienillä puikoilla noin suurta pintaa. Pitsineule on tosi kaunis, ihan kuin lumihiutaleet. Kiitos kovasti Nejalle ohjeesta!

Kuvissa koko neule on vähän rutussa, pahoittelut. Tuli vaan niin kiire kaivaa se kaapista ja sännätä pihalle.

Messuista piti vielä mainita, että kivaa oli! Tuttuja kasvoja ja neuleita vilahteli mukavasti kojujen välissä. Lankasaalis jäi omalta kohdaltani kuitenkin niin pieneksi etten tee tänä vuonna messupostausta lainkaan. Rahaa sain kuitenkin kulutettua kaikkiin pieniin hankintoihin, joten nyt jos eläis säästeliäästi loppuvuoden.