Nyt on sitten häät ja kaasoilu taakse jäänyttä elämää. Olipa raskasta, mutta ihanaa. Viimeinen viikko raadettiin todella, aamuvuoron jälkeen suuntasin aina autoni joko toisen kaason luo tai sitten ajelimme morsmaikun luokse erinäisiä valmisteluja tekemään. Perjantai touhuttiin hääpaikan koristelun ja viimehetken  valmistelujen kimpussa. Hääparin vanhemmat tekivät ruoat, ja me automme valmistamalla ämpäritolkulla salaattia. Viinit häihin olimme tehneet jo aikaisemmin, ne pulputtivat toisen kaason saunassa tauotta:) Hääpaikan koristelu oli mukavaa ja teimme ohjattuna itse jopa kukkakoristeet juhlatilaan. Se olikin hauskaa ja erilaista puuhaa. Viimeinen viikko vei kovasti voimia, mutta lauantai-aamuna kampaajalla istuessani olo oli kuitenkin hyvä.

Hääpäivästä onnistuttiin kaikki nauttimaan, eikä valmistelut ja velvollisuudet enää painaneet. Olin kirkossa ihan jännityksestä ja innosta soikeana, oli mahtavaa olla kaasona ja seista rinta rottingilla alttarilla hääparin takana. Koko vihkimininen oli niin kaunis! Hääjuhlaa en sitten enää jännittänytkään vaikka jouduinkin kemut juontamaan. Mahtava päivä! Viideltä aamuyöllä kotiuduin ja klo.9.40 äippä ja iskä tulivat hakemaan uuden asunnon remonttipuuhiin ;)

No nyt en jauha enää hääjuttuja, ainoastaan kuvan meistä kaasoista laitan tänne kun saan, sen verran ylpeä olen meidän molempien itsetehdyistä mekoista. Mun mielestä me näytettiin tosi suloisilta! Ja näistä viineistä on pakko pistää kuvaa, tässä osa tuotoksesta...

2566506651_ce96ee0973.jpg?v=0

Asunnollani on nyt huhkittu sen verran, että seinäpinnoilta on saatu osa tapetista revittyä pois ja osa päätetty jättää maalin alle. Ensi viikonloppuna maalataan! Äiti teki urotyön ja jynssäsi keittiön kaappeja usean tunnin ajan. Lopulta kaiken mömmön alta paljastui ihan kelvolliset kaapit, asunnossa ei vaan ole OIKEESTI pesty vedellä mitään moneen aikaan, samoin imuri tuntuu olevan vieras käsite entiselle asukkaalle. Harja sentään löytyi pölyisenä nurkasta...

Neulerintamalla on ollut melko hiljaista, mutta eilen neuloin ihan innoissani ja sain tulostakin aikaan. Äidin neuletakista puuttuu nyt enää hihat. Malli on Garnstudion (3/4 hihainen neuletakki) ja lanka myös, puuvillaista paksuhkoa Parisia. Mukavaa neuloa ja pehmoista valmiina.

2566506655_59cc923c19.jpg?v=0

Oon myös ollut onnekas; voitin Tuulian blogiarpajaisissa!!! Ja tänään luukusta kolahti ihana palkinto!
Paketista paljastui hauskan neuleaiheisen kortin lisäksi kauniita vedenvärisiä silmukkamerkkejä (neljä isoa ja kaksi pientä), käsintehtyä saippuaa ja Tuulian itse värjäämää ja kehräämää villalankaa kauniissa sävyissä. Kiitos tuhannesti ihanasta paketista!

2566506657_ae5e90fb91.jpg?v=0

Olen kova käyttämään silmukkamerkkejä, joten ne tulivat tosi tarpeeseen. Saippua on myös todellla ihanan tuntuista, ja tuoksuu hyvältä. Lanka on uskomattoman kaunista, vielä en tiedä tarkalleen mitä siitä teen. Luultavimmin se pääsee jonkun toisen langan kanssa huiviin. Ajattelin tehdä kolmiomallisen huivin, jonka keskus olisi yksivärinen ja reunus tuota lankaa. Katsotaan. Kiitos!