Aivan ihana talvipäivä!

 

Sain kerrankin itseäni niskasta kiinni, ja nyt matot ja petivaatteet tuulettuvat ulkona pakkasessa ja koti on ainakin hetken ajan vapaa pölypalleroista.

Viimeaikaisiin kirpparilöytöihin kuuluu mm. maailman kaunein ja täydellisin muki. Olen kauan etsinyt jotain tämän tyyppistä ja kokoista mukia seuraksi aamukahville ja iltateelle. Mukissa on erilaiset oravan kuvat molemmin puolin ja hieman kulunut kultaus yläreunassa. Niin kaunis esine.

 

 

Mukin lisäksi kirpparilta kotiutui vanhoja lasitölkkejä jauhoille ja ryyneille. Näitä olen haalinut jo pidemmän aikaa. Isäni laittoi viime viikolla hyllyn näille purnukoille ja nyt saan arjesta lisää silmäniloa. Hyllyn ylle kehystin Martta Wendelinin iki-ihania kortteja.

 

 

Neulerintamalla kaksi ihanaa neulepaitaa odottelee kuvauksia. Kameralleni ei ole vielä jalustaa eikä itselaukaisinta (välineurheilua..?) joten kunnon neulekuvia joudutte odottelemaan ainakin viikonloppuun asti. Tuolloin lähden käymään kotikotiin, joten enköhän saa nakitettua jonkun kuvaajaksi.  Tässä kuitenkin pieni kurkkaus tulevaan: