Tämä ei nyt liity pätkääkään neuleisiin, mutta toiseen rakkaaseen harrastukseen kylläkin, nimittäin kirppareilla kiertelyyn. Tänään matka vei Lohjan kirpputoreille, joissa äitini kanssa usein käydään. Tein mielestäni mahtavia löytöjä! Aluksi löysin ihania ja aivan käyttämättömiä vanhoja pyyhkeitä, joista ei valitettavasti ole kuvaa. Pyörivät pesukoneessa paraikaa. Pyyhkeet irtosivat eurolla kappale. Samainen myyjä myi vanhoja alusvaatteita aivan hurmaavissa rasioissa.

2100400913_5887bc94ef.jpg?v=0
Ostin kaksi alushametta, joita ajattelin käyttäväni tarvittaessa esim. neulehameiden alla. Molemmissa ihanat helmahörselöt, jotka näyttäis kivalta hameen helman alta pilkistämästä. Molemmissa hameissa oli vielä kaupan laput ja kaikki tallella. Lähinnä tein nämä ostot noiden rasioiden takia, saan niihin säilytykseen vaikkapa kortteja... Kauniit alushameet rasioineen maksoivat euron kappale! Toisessa oli vielä vanha hintalappukin tallella ja hinta oli 1270 mk, taisi olla hepenet ajalta ennenkuin markoista poistui muutama nolla perästä:)

Ihanin ja tarpeellisin löytö oli kuitenkin täydelliset saappaat! Oon etsinyt mustia matalahkoja saappaita, joihin mahtuis farkunlahkeet sisään kosteilla keleillä ja jotka silti sopisi hameenkin kanssa. Ja tietenkin ne sais olla halvat ja kotimaiset ja nahkaa! Oon kierrelly kaupoissa, mutta sopivia peruspopoja ei oo vaan löytynyt. No tadaa! Ne on tässä:

2100400851_dedb38a224.jpg?v=0

2100400863_ce70f093ab.jpg?v=0

Nää on just jalkaan sopivat ja korko ei oo liian korkea mun makuuni. Nahkaa ovat ja kotimaista Solena Aaltosen tuotantoa. Kengät on todella siistit ja puhtaat sisältä. Ja köyhdyin vain 5 euroa! Kyllä nyt taas kelpaa.

Nää hankittiin ihan lankakaupasta. Pehmoista ja pörhöistä Cool Flammea viimeiseen vielä aloittamattomaan joululahjaprojektiin...
2100400921_bd664313de.jpg?v=0