Nuori virkkaaja, jolle edellisessä postauksesa etsittiin lisää lankaa, täytti viime viikolla vuosia. Koska olen yrittänyt mahdollisuuksien mukaan korvata ostolahjat itsetehdyillä, puikot suihkivat hetken ja pihdit vääntelivät metallilankaa. Lopputuloksena huivi ja koru.

GAIL aka NIGHTSONGS

-ravelrylinkki-

Ohje: Jane Araujo, saatavilla ravelrystä

lanka: Regia silk, n. 100 g

puikot:4 mm

Pidän tästä huivista kovasti.  Lehtikuviot ovat ihania ja mallikerta jäi hyvin päähän. Pitkästä aikaa oli ihanaa neuloa pitsistä kolmiohuivia! Ohje vain oli melko huonosti kirjoitettu! Jos sitä olisi seurannut, olisi rivit ja kuviot olleet aivan sekaisin. Minäkään en tyhmänä tietenkään lukenut Ravelrystä muiden kommentteja ja neuvoja etukäteen. Jos päädytte neulomaan tämän huivin, katsokaa ihmeessä muiden kommentit siitä, mitä rivejä kuuluu toistaa ja kuinka paljon.

Huivin lisäksi lahjoin itsetehdyllä korulla. Olen todella aloittelija korujen tekemisessä, mutta se maailma kyllä vie helposti mukanaan! Olen tämän lisäksi tehnyt pari kaulakoru-korvikset settiä itselleni, ne vain on edelleen kuvaamatta. Tämä koru koostuu metalliketjusta ja -rinkuloista, lasi- ja hopeahelmistä sekä valmiista metallisesta avainriipuksesta.