Ensin pientä alkukiukkua: mun kotona ei toimi netti ja oon päivittäin jonottanut Aurian tekniseen palveluun ehkä 3 x 15 min. saamatta vastausta, joten kiukkukertoimet kyseistä firmaa kohtaan ovat nousseet huippulukemiin! Ihanaa asiakaspalvelua!

Tällä hetkellä neuletakkini on tässä vaiheessa
237675646_59ec52f702.jpg?v=0

Toinen hiha on aluillaan.  Jouduin sen purkamaankin kertaalleen kun  aloitin liian pienillä puikoilla. Työn etenemisvauhti on aika verkkainen; en tiiä mihin kaikkeen vapaa-aika on kulunut ja töissä on yövuorot olleet niin kiireisiä ettei oo paljon kutimeen kerennyt koskea. Kuvat on huonoja kun jouduin niihin jälkikäteen lisäämään salamaa...vaikea kuvata tummia tekeleitä.

237675645_e31008b283.jpg?v=0

Meillä on kotona pieni potilaskin; Ihanainen blogikoirani (10 vee) joutui keskiviikkona leikkaukseen. Nivusesta pursui ulos kaamea patti, joka oli tyrä tai kasvain. Pikkuriikkistä koiraa leikattiin paikallisella pieneläinklinikalla minun tihrustaessa itkua kotona. Patti osoittautui tyräksi ja leikkaus meni hyvin. Heti seuraavana päivänä Olivia oli oma pirtsakka itsensä ja kulkee nyt kalsarinlahjepuku päällä ympäri kämppää. Kuvausta ja pissareissua varten puku on poissa, muuten se on pidettävä päällä ettei haavaa nuolla yhtenään. Tänään tosin mun päiväunien aikaan pikkupiski oli onnistunut riisumaan pukunsa ja heräsin siihen kun hän onnellisena huolsi haavaansa...

237675641_1d41ad9357.jpg?v=0