Aivan ihanat ilmat on vihdoin saavuttanu Suomenmaan ja mulla on huomenna vapaapäivä!!! Luultavasti vietän KIB (knit in beach)-päivän Ruissalossa. Mä oon saanu viettää ihanaa aikaa ystävien kanssa ja etenkin työporukan reissu Hämeenlinnassa oli tosi rentouttava ja hauska. Saunottiin ja uitiin yhtenä päivänä yhteensä 5 ja puol tuntii!!! Ja lauantaille sattui hieno ilma; soudeltiin ja tutustuttiin "mökin" (=iso vanha omakotitalo kaikin mukavuuksin!) naapurissa olevaan puutarhaoppilaitoksen ihaniin istutuksiin. Ja tietty pelattiin krokettia, grillattiin ja nautittiin auringosta.

Nyt on jo pari päivää oltu töissä ja vihdoin oon ehtiny olla taas kotonakin...kyllä sekin on vaan niin kivaa... Eilen sain valmiiksi tämän topin (joku on unohtanu vetää vatsaa sisään ;)
166493372_e9cc76d435.jpg?v=0
166493373_9514c26a98.jpg?v=0
Ohje: Moda 3 /2006
lanka: puuvillainen Erica, noin 170 g kului S kokoon
puikot: Addi nro 4

Lopputulos on aika ilmava ja vilponen (ja siinä ja siinä et onko liian läpinäkyvä). Malli on siitä kiva et toi yläosa istuu kivasti ja olkainten paikat on rintsikoiden olkainten kaa samassa paikassa. Toi "pyrstöliehuke" meinaa välillä keulia ja vatsan pömpötys (liikaa uutuusjätskejä...) näkyy helposti; ne on mallin miinuspuolet, ainakin mun päälle puettuina.

Nyt mie pistin puikoille Katien blogista bongatun razor cami-topin...Aattelin tehdä sen Käsityö-Kaisasta ostamistani ihanan vihreistä keristä Novitan Brillaa...

Musta on tullut muuten viikonlopun aikana Lauri Tähkä-fani. En ollu ees kuullu moisesta miehestä ennen kuin uusi levy Maailma on renki soi kaverin autossa usean sadan kilometrin ajan. Kappale Hyvästi on ihana!!! Etsikää käsiinne ja nauttikaa...