Myöhästynyttä ystävänpäivää kaikille lukijoille! Kiitos, että olette siellä!

Olen muutaman päivän ajan tikuttanut hurjana Ameliaa, joka onkin pian kaarrokevaiheessa. Työstäminen on ollut mukavaa, toivottavasti lopputulos palkitsee.

Äiti on jo jonkin aikaa toivonut valkoisia huopalapasia (ja kauluria ja ohuita villasukkia:) ja nyt toive toteutettiin. Jostain syystä Tove ei tällä kertaa halunnut huopua yhtä herkästi kuin ennen ja lapasista jäi vähän pitkät. Päätin kuitenkin ratkaista ongelman kääntämällä resorit huopaosion päälle, jolloin lapaset istuvat mukavasti käteen.

Nämä on siis tehty jälleen omasta päästä, lempparitekniikallani. Eli huopumatonta lankaa ranteisiin ja huopuvaa kämmeniin. Tällä kertaa koristeeksi pääsivät suloiset satiiniruusut ja pätkät vihreää satiininauhaa.

VALKORUUSUT

Lanka: Gjestal Maija ranteissa (n.20g)

Sandnes Tove kämmenissä 50 g

puikot: 3 ja 3.5 mm

Huopumiseen: 2 x pesu 30 asteessa

 

Ystävänpäivälahjaksi sain ihanalta Anniystävältäni näin upean lompakon! Kiitos kovasti! Vastalahjaksi annoin korillisen paitalankaa, jotta hänkin saisi oman pöllöpuseron. Kuva tästäkin lahjasta löytyy Annin postauksesta. Sain käsittämättömän hyvällä tarjouksella Alfaa, joten otin 600 g ruskeana ja 600 g valkoisena. Valkoiset jäivät itselle varastoon ja ruskeat muuttivat ystävälle.

Myös ihana neuleystäväni Särmä oli ostanut minulle Knit1 -lehden, jossa muutama aivan ihana malli kilpailee pääsystä puikoille. Kiitos jälleen Särmä!