Ihanaa! Vuodatus toimii, eilen oli vielä kaikki sekaisin! Kauheesti taas tullut haamupäivityksiä ja ne on niin kenkkuja:(

Mun neulerintamalla eletään nyt pienten töiden aikaa; yhtä hys-hys-joulujuttua oon tehnyt muutamana iltana ja koulutusmatkalla valmistui työkaverin tulevalle pienokaiselle karhunpennun lakki ja siihen sopivat perustumput. Pienokaista esittää kuvassa lapasista jäljelle jäänyt hahtuvakiekko.
302920590_457da3a402.jpg?v=0
KARHUNPENNUN MYSSY
Lanka: Schachenmayr nomotta alpaka
100 % alpakkaa
menekki: n. 70 g myssyyn ja lapasiin
ohje: perustumput (9 s puikolla)
lakin ohje Novita 4/00
puikot: 3,5mm myssy
2,5 mm tumput

Ihanan pehmoista tämä lanka ja hieman paksumpaa kuin Dropsin. Työkaveri tykkäsi kovasti ja nyt toivotaan että tekele istuu vaavin päähän eikä tule silmille.

SNY-leikissä oma ystäväni on paljastunut!!! Noin kuukausi sitten selailin hänen blogiaan ja bongasin yllättäin lomareissukuvia samasta kohteesta josta olin saanut kortin. Tarkemmassa tarkastelussa selvisi, että kyseessä oli sama henkilö. Marraskuun paketti ystävältäni sisältsi paljon eri neulemalleja sisältävä kirja Kauneimmat neulemallit. Kiitos siitä, nyt innolla ideoimaan kuvioita ja kommervenkkejä neuleisiin! Tykkään! Ja kuka se ystäväni oli; Kiitos ylläreistä ja jännityksestä kuuluu Marialle!

Ja 20 000 kävijä ilmoittautukoon! Jotain ylläriä tiedossa!