Minäkin tilasin ihanaisesta ja halvasta The Book Depositorystä kirjoja niin kuin moni muukin blogisisar. Eikä jää varmaankaan viimeiseksi kerraksi, niin helppoa ja nopeaa tilaus ja toimitus oli! Tässä vihdoin pientä kurkistusta hankintoihin. Tilaus tuli jo varmaan kaksi viikkoa sitten mutta kun lomalla on kiire, ei meinaa keretä päivittämään blogiparkaa...

Iki-ihana kirjaklassikko Knitting vintage socks oli PAKKO hankkia! Tämä ei esittelyjä sen enempää kaipaa; täynnä kauniita toimivia sukkia. Riemulangoista toinen kerä on jo päässyt Oak ribbed sock:ksi.
734919545_b9185ab100.jpg?v=0

Toinen hankintani oli Greetings from a knit cafe, jonka hankin täysin ja ainoastaan tuon keskimmäisen hameen vuoksi. Kirja ei mitään ihmeellisiä tunteenpurkauksia aiheuttanut, mutta tuon hameen lisäksi toivoisin joskus tekeväni tuon oikean puoleisen topin (oikeasti sekin on hame, mutta toppiversio on mielestäni kivempi). Jostain syystä myös nuo neulotut lötköshortsit tahtoisin myös tehdä. Olis varmasti mukavat ja voishan niihin lisätä vaikka pitsiä lahkeensuihin :) Muu anti kirjassa ei säväyttänyt juurikaan.
735948868_334c1e567d.jpg?v=0

Kolmas kirja on Vilman syytä! Mitäs meni ja esitteli blogissaan tämän kirjan antia. Ja silti löytyi vielä vaikka mitä kivaa kun kirjaa selailin. Knitting lingerie style -kirjan olin täysin teilannut kun jossain siitä vilauksen näin. Kansikuva antaa vaikutelman, että koko kirja on täynnä neulottuja pikkupöksyjä. Mut tää on ihana kirja ja sisältää kaikenlaisia neuleita. Tykkään tykkään!!! Tässä osa kauniista malleista, jotka tahtoisin tehdä.
735848908_72da9b0818.jpg?v=0
Toi fit-n-flare trumpet skirt sai aikaan ekan huokauksen; sekä minussa että ei-neulovassa ystävässä. Siis vastustamaton! Kirjassa on paljon kauniita toppeja, joista pienin muokkauksin saa muunneltua erilaisia ja itselleen sopivia. Näin viikon verran kirjaa selanneena uskoisin, että tuun toteuttamaan useamman mallin. Ainakin noi verkkosukat tahtois alkusyksyksi hameen kanssa lämmittämään.
Ainoa pienenpieni miinus on että moni kirjassa käytetyistä langoista on tiheydeltään 18s x 24r. Tää on mun mielestä aavistuksen liian paksu lanka kesäneuleisiin eikä sitä löydy paljoakaan omista varastoista. Seuraavaksi lankakaupoille siis.

Mutta olen minä jotain jo kirjasta neulonutkin, sen topin johon eniten ensivilkaisulta ihastuin. Katsotaan miltä se näyttää kun vähän kuivahtaa...
734919559_9139fb9668.jpg?v=0