Mulla ei oo mitää valmiita töitä esiteltävänä :( Keskeneräisiä paidan/topin alkuja puikoilla kaksin kappalein (vaikka mä siis olenkin se yhden työn ihminen)...

Nämä kaks on kyllä luvannu valmistua, mutta ei ne kertonut että koska. Näiden alta pilkottaa jo tulevan PS-kauden ehdottomasti houkuttelevin väri; vihreä! Sama väri alkaa täällä etelässä pilkottaa jo joka paikasta, tää kevään alku on ihanaa! Mä oon jo muutamana päivänä aamupakkasia uhmaten kulkenu töissä hameessa ja pikkukengissä :)
437559226_b3f9311edb.jpg?v=0

Tänään on vuosi siitä kun blogissani julkaistiin ensimmäinen kirjoitus! Mullakin on siis jo 1-vuotias taaperoblogi!!! Tuntuu, että blogisynttäreitä on nyt ollut paljon ja joka puolella, mutta niinhän ne sanoo, että maaliskuu on vilkasta aikaa syntyvyyden saralla :) Eka vuosi on hurahtanut nopeasti ja innostus neulomiseen on vaan kasvanut vuoden aikana. Ihanaa jakaa kokemuksia muiden kanssa ja saada oppia ja inspiraatiota kanssapolkkaajilta. Ja täällä on kätevästi muistissa kaikki vuoden aikana väkerretyt tuotokset. Kiitos kaikille tilaajille, lukijoille, piipahtaneille ja kommentoijille. Tää on ollut tosi kivaa ja opettavaista aikaa!