Taas vierähti kuukauden päivät edellisestä postauksesta ja kesässä ollaan ehditty jo elokuulle asti. Viime heinä-elokuussa aloitin neulomaan IK:sta ihanaa pitsihupparia, joka jäi kesken ilmojen viilennyttyä syksyyn. Nyt palautin neuleen taas puikoille ja sain sen käyttöön tämän kesän hämärtyviin iltoihin.

3852512242_740557e6f5.jpg

 

APRES SURF HOODIE

-ravelrylinkki-

ohje: Connie Chang Chinchio;

Interweave knits summer-08

lanka: Hjertegarn blend bamboo, 470 g

puikot:3 mm addipyöröt

 

3852512248_806e477fc5.jpg

Tästä mää tykkään!!!

Ihan mahtava kesäneule! Mä en edes tiedä mistä aloittaisin..

Lanka on ihanaa bambupuuvillaa; pehmeää, vilpoisaa, kevyttä, neuloutuu kauniiksi pinnaksi ja tuntuu iholla ihanalta. Myös tämä tummanruskea sävy on juuri se oikea!

Ohje oli looginen ja tein taas jälleen kerran ne samat muutokset kuin lähes kaikkiin neuleisiini eli mittaa lisää selkään ja hihoihin, ja kaikki mahdolliset osat neulottu pyörönä. Hihoista tuli jopa aavistuksen ylipitkät. Pitsineule jäi hyvin päähän, joten tätä pystyi tikuttamaan telkkarin edessä tai keskustelun lomassa. Uuttakin opin; tuskastuttavan hidas i-cord päättelymenetelmä oli näppärä ja jättää siistin reunan.

Tämä on nyt tän hetken uusi lempparineuleeni, päällä se on ollut jo monia monia kertoja. Toivottavasti kestää pesunkin kauniina.

3852512250_2b8dae0568.jpg

Nyt neulomaan taas uutta, lisää kuvia valmiista heti, kun saan taas jonkun nakitettua kameran taakse :)