KESKIYÖN PÖLLÖT

ravelryssä

Ohje: Kate Davies

PDF ja  ravelrylinkki

Koko: S

Lanka: Sandnes Alfa, 500 g

Puikot: 6 mm

 

 

Jihaa, pöllöt valmistuivat vauhdilla ja lämmittävät mukavasti pakkasella. Tykkään kaikesta tässä neuleessa: langasta, hullunkurisista pöllöistä, mallista ja nerokkaasta vartalomuotoilusta, joka sopii notkoselkäiselle kantajalleen paremmin kuin sivukavennukset, väristä, kuohkeudesta ja siitä, ettei paksussa neuleessa olo tunnu eikä näytä Michelin-ukkelilta. Ihana. Mitään huonoa sanottavaa en löydä neuleesta enkä ohjeesta, tää oli helppo ja näyttävä malli. Suosittelen.Nappejakin (38 kpl) oli kiva ommella paikoilleen ja katsoa kun pöllöt heräävät henkiin. Jos nyt jotain parannettavaa olisi, niin hihat vois olla tuuman tai kaksi pidemmät, mutta ovat noinkin ihan kelpot ja hyvät.

 

Tuo selkäkuva ei nyt ihan anna oikeutta neuleelle, "mallityttö" seisoo vinossa hangella, aluspaidan lappu pilkottaa selästä ja paita on rypyssä. Mutta sellaistahan se sitten käytössäkin on, joten menköön.

 

Katsokaapas nyt näitä veikkosia, ne on kaikki ihan yksilöitä! Toi yks tossa vasemmalla on ainakin joko humalassa, uupunut, tai muuten vaan sekaisin. Silmätkin viiraa ihan eri suuntiin. Onneksi hänen vieresään on jo säyseämpi ja tasapainoisempi pöllöherra.

 

Pöllöhulluus on vakavampi laji ja mä alan olla totaalisesti koukussa. Yksi kaveri on kiivennyt jo hiuksiinkin asti. Se liiteli luokseni ennen joulua Etsyn kautta.