Mä innostuin taas muutama päivä sitten KoolAidaamaan. Olin ostanut mintunvihreetä (iik!) Woolia värjäystarkoituksiin joskus männäaikoina ja nyt pistin ne pataan. Kolmesta kerästä muotoutui tällaista
374380766_613f8379ac.jpg?v=0
Punainen on värjätty Tropical Punchilla ja sävy on oikeasti sellainen marjapuuronpunainen. Aattelin yhdistää nämä vaaleamman punaisiin merinoisiin wooleihin, joita kätköistäni löytyy. Ja niistä sitten jotakin. Kaksi kerää upotin ensin Orangeen ja siitä lopputuloksena saatu shokkivihreä upotettiin pieneen määrään punaista (tota samaa Tropical Punchia). Lopputulos tollanen oranssi-okra-vihreä. Varmaan ruskean kanssa ois yhteensopivaa.

Vaaleansininen kerä woolia sai kanssa Orangekylvyn, lisäilin ainetta asteittain ja siitä tuli mukavan eläväinen vihreä. Tikuttelin sen jo sitten peruspipoksi automatkoille ja muuhun "kevyeen menoon"
374380768_ec3e625db9.jpg?v=0
Eipä oo taas pipoparka mitään höyrytystä saanut, ai ai ai. Mutta sopiva se on ja testattu eilisellä ulkoilulenkillä! Lankaa kului varmaankin noin 40 g ja 3,5 mm pyöröillä pistelin menemään.

Puikoilla ollut valkoinen Shallowtail odottaa taas, lanka loppui kun kolme kerrosta ois ollu vikaa mallikuvioo jäljellä. Ei muuta kuin lankakauppaan taas. Norjalaissukista ja niiden napakkuudesta ja lämmöstä innostuneena aloitin eilen kirjoneulepipon tekemisen. Se on kohta valmis ja pääsee sitten esittelyyn, toivottavasti ihania kuvaus- ja ulkoiluilmoja vielä riittää!