Rankka mutta ihana viikonloppu läksiäisten merkeissä on nyt vietetty. Läksiäiset oli ihan huiput; kaksipäiväinen mökkiviikonloppu oli järjettömän hauska vaikka kyyneleiltäkään ei tietenkään vältytty. Huomenna astun sitten reippaana ja innokkaana (ja vähän pelokkaanakin) uuden työpaikan ovesta ja toivon parasta.

Neulerintamalla Tangled yoke cardigan on saavuttanut kaarrokevaiheen. Enää 2 tuumaa sileää ja palmikko alkaa :) Käsiala neuleessa on melko epätasasta (parani tosin kun vaihdoin teräsaddit bambuisiin. Jännä että silläkin on merkitystä niin paljon) joten valmiina takki pääsee hellään pesuun. Laaduntarkkailijatkin halusivat kuvaan mukaan.

1428688140_fc46725a5f.jpg?v=0

Välityönä tein kokeeksi Helloyarnin vauvalakin. Tykästyin kovasti ohjeeseen ja lopputulokseen, paitsi että woolista 3 mm puikoilla ja vauvakoon ohjeella tuli ihan nukenlakki. Täytyy tehdä lapsen koolla uusi. Koolatut woolit sopivat tähän projektiin mun mielestä hyvin, lanka on ihanan pehmosta ton mehukäsittelyn jäljiltä ja väri sopivasti vaihteleva. Taitaa kummitytön nukke saada tämän lakin, että menee käyttöön edes jollekin. Neiti on muuten jo kauan aikaa sitten nimennyt nukkensa Menitaksi. Tää tapahtui hetki sen jälkeen kun retkikuntamme matkusti soukan Menitaan lankavaraston täydennykselle...

1428688146_1bd4fe01f1_m.jpg

Edellisen postauksen Tweed-raglan suoriutui pesusta hyvin, ei venynyt eikä vanunut (eikä haju lähtenyt:) ja on ollut jo käytössäkin. Kiitos kaunis kaikille kommenteista!