Huomenna on tulossa vieraita ja pitäisi tiskata vuoret pois, siivota, korjata pyykit kuivumasta, käydä kaupassa ja niin edespäin. Mutta mitä tekee Jaana? No ompelee taas ihan hurmiossa kaasonmekkoaan. Ja yrittää päästä samaan lopputulokseen kuin edelliskerralla. Kiitos muuten kaikille kommenteista! Niitä oli ihana lukea, hienoa saada tukea ompelutielle!

Tilanne noin klo. 14 iltapäivällä oli tällainen. Kankaat leviteltyinä pitkin lattiaa ja homma alkaa. Mekon olis tarkotus olla aika identtinen edelliseen, mutta vähän pistetään pitsiä piristeeksi. Leveästä pitsistä olisi tulossa leveä vyö ja ohut pitsi tulee helmaan pilkottamaan. Kangas morsiussatiinia, vuori vuorikangasta (pirkaleen liukasta!) ja leveä pitsi morsiuspitsiä (pirkaleen kallista!) ja ohut pitsi halpalaarista :) Väri on viininpunainen, salama vääristää sen aika jouluiseksi.

2505135531_4918efb4d4.jpg?v=0

Tässä tulos kolmen tunnin aherruksen jälkeen. Vetoketju puuttuu vielä paikaltaan, samoin helmahuolittelu ja pitsikoristeet. Nyt vetoketju on pidempi ja onnistun sekä pukeutumaan että riisuutumaan ilman ähellystä ja apuhenkilökuntaa.Tämän ompeleminen sujui nyt vielä ainakin virheittä ja paljon nopeammin kuin "harjoitusmekon", vaikka kangas olikin haastavampaa. Tykkään kovasti ja toivon, että hyvä ompeluonni jatkuu vielä tämän mekon valmistumiseen asti.

2505135535_57ef850f7d.jpg?v=0

Neulomaan en oo paljoa ehtinyt, mekot ja muu häänäpertely vie ajan. Viikonloppuna on polttarit, jotka stressaavat enemmän kuin itse häät, joten varmaan osa paineesta helpottaa viikonvaihteen jälkeen. Sitten ehkä jo neulotaankin, kunhan saan vielä 120 tällaista lautasliinakäärettä tehtyä olemassa olevan 60 lisäksi. Hääkarkit on onneksi jo tehty, joten eiköhän askartelut pian vähene ja neulominen lisäänny.

2505135527_33a12ffc2d_m.jpg

Ja nyt hophop, vessan pesu ja imurointi odottaa!