Mun ensimmäinen kesälomaviikko (loput on helteisessä heinäkuussa) on kulunut sateisissa ja kylmissä merkeissä eli kirppareille, kauppoihin ja neulomaan on kerenny hyvin : )

Sain homeboleroni valmiiksi ja kirmasin sateettomana hetkenä pihalle kuvauskeikalle...
152967742_7ef843beb5.jpg?v=0
"HOMEBOLERO"
ohje: Moda 2 /2006 omin muutoksin
lanka: Samos (homeenvihreä) n. 450 g S-kokoon

Tein hihansuista hieman suoremmat kun ohjeessa ja kaulus/reunus on myös hieman erilainen. Joustinneuleet on tehty joka toisella kerroksella kierretyin silmukoin. Kuvassa kiinnitys on hoidettu hakaneulalla, mutta tarkotuksena on hankkia tohon joku hakanen kiinnitykseksi.

Tykkään lopputuloksesta; ainoastaan toi reunus ois saanutkin olla vähän leveämpi tuolta niskasta ja edestä. Tein lyhennettyjä kerroksia noihin paikkoihin, että sain ne muuta reunusta leveämmiksi, mutta en näemmä tarpeeksi. Mut ihan toimii noinkin. Samosta oli kiva neuloa ja lopputulos on pehmeä ja lämpönen. 
152967743_4dfbb94520.jpg?v=0

Tiistaina käväistiin Soukan Menitassa ja mukaan lähti taas pientä kivaa. Ostin kahdet Addin pyöröpuikot, suklaanruskeeta Mandarin Classic -lankaa (luultavasti vaaleenpunasen Tennesseen kylkeen) ja turkoosia Kitten Mohairia seuraavaan työhöni (aika vähillä ostoksilla selvisin tällä erää)

Viime postauksen aikoihin en vielä tienny mikä työ ois seuraavana pääsemässä puikoille. Päätin tehdä pitsihuivin ja aikani surffailtuani päädyin Kiriin !
Tykästyin mallineuleeseen ja huivin hienoihin reunoihin. Tää on myös ihan ihka ensimmäinen enklanninkielinen ohje mistä teen, tän jälkeen toivottavasti rohkaistun lisää, ihania ohjeitahan on vaikka millä mitalla! Monihan näitä Kiri-huiveja on tehnyt; ihania Kirejä löytyy monta mm. Mohairmetsästä. Mä alotin ton omani eilen illalla ja ihan hyvin ollaan ainakin vielä tultu toimeen. Kitteniä on kiva neuloa ja varsinkin kun väri on noin herkullinen! Täytyy panostaa huolellisuuteen, koska ton langan purkaminen ei kyllä innosta...
152967744_47c4a153ce.jpg?v=0