Ihastuin talven Novita lehdessä tähän valkeasta mohairista toteutettuun neuleeseen. Alkuperäinen ajatus oli neuloa tämä lämmittämään uudenvuoden juhlissa, mutta aloitus myöhästyi ja valmista tuli vasta tammikuun puolivälissä. Jostain syystä olen kovasti ihastunut noihin leveisiin hihoihin, vaikka ne eivät kovin käytännöllisiä olekaan.

Mallikuviota vilkaisin lehdestä muutamalla alkurivillä ja sen jälkeen se jäi päähäni. Reilun 10 cm tehtyäni tajusin, että olin kuitenkin muokannut kuvion päässäni hieman erilaiseksi kuin lehdessä, mutta en viitsinyt ruveta tuskaisaan mohairin purkamiseen, vaan jatkoin omalla tyylilläni. Tuloksena hieman erilaiset lehdet kuin ohjeessa. Ja lehtien päät muodastavat nyt tuollaista siksakkia pintaan ;)

LUMISET LEHDET

-ravelryssä-

Malli: Novita talvi 2009

lanka: Novita Rose mohair, 235 g

puikot: 5 mm

Lämmin se on, hiki meinasi kuvatessa tulla!

Minua on myös onni suosinut arpajaisissa. Voitin Villaviidakon arvonnassa ihanan sinisen paketin, josta langat ovat vielä tallella ja tuo toinen sininen tuote jo nautiskeltuna. Garntudion langat on oikein mieluisia ja tätä Fabelia en ole vielä koskaan neulonutkaan. Kiitos Emma!