Neulerintamalla ajatukset on jo vankasti syksyssä ja sen väreissä. Samoin huomaan selailevani (polvi)sukkaohjeita uudella innolla ja tekeepä mieleni aloittaa jo lapasparikin. Hullua! Kun kuitenkin toivon vielä lämpimiä ilmoja ja uintikelejä. Tänään töistä tullessani postilaatikkoni pullotti iloisesti: Tilasin Vuorelmalta Vetoa muutaman vyyhdin. Ruosteenväristä kaksi vyyhtiä (Tyrolilaiset?) ja sinappikeltaista yhden vyyhdin toisen jo aiemmin ostetun lisäksi (peruspolvisukat?). Yllättäen samaan teemaan postilaatikon pohjalta löytyi lahjus Villapadan huippuvärjäämöstä; Fyberspatesin alpakkaista sukkalankaa (pienellä nylonvahvistuksella) vyyhdillinen (n.420 m) ihanassa pistaasimaisessa värissä! Kiitos tuhannesti ylläristä Annille! Lanka on ihan älyttömän pehmoista! Paraphernaliat ?

2757331642_b6d41ba56b.jpg?v=0

Lankojen alla köllöttelee jo muutaman päivän valmiina ollut Après surf hoodien vartalo-osa. Tykkään neuloa tuota enkä ole vielä kertaakaan kyllästynyt. Lanka on huippumukavaa (Hjertegarnin blend bamboota) ja pitsineule menee helposti päähän :)

Istuvuuskin on kohdallaan, helma viimeistellään ja päätellään viimeisenä joten tuo rullautuminenkin tulee jäämään pois. Tein vartalo-osan pyörönä ja se tuntuu jälleen kerran ihan parhaalta ratkaisulta.

2757331646_055342a014.jpg?v=0

Toissapäivänä lankesin myös Novitan uutuuslangan pauloihin; ostin 6 kerää cloud luxusta (bambuvillaa). Ne hyppäsivat heti puikoille ja aikovat simppeliksi slipoveriksi syvällä v-kaula-aukolla ja toivottavasti mun kropalle sopivalla istuvuudella. Slipoverit ei yleensä toimi mun voimakkaasti alaspäin levenevässä vartalomallissa, mutta katsotaan kuinka nyt käy. Lanka tuntuu oikeasti mukavalta ja laadukkaalta. Ja väri on herkullinen eläväinen vihreä. Tämä edistyi mukavasti toissapäiväistä Cold mountain -elokuvaa katsellessa. Loppuilta/yö kuluikin itkiessä. Elokuva oli jotenkin niin surullinen ja silti toivorikas ja kun itkun alkuun pääsin niin päästelin sitten putkeen noin tunnin verran ja surin samalla pois kaikki murheet ja Olivia ikävät ja muut. Nyt ei tarttee taas hetkeen kehittää niin komeaa aamusilmäturvotusta :)

2757331654_e871e33901.jpg?v=0

Huomenna mun olisi tarkoitus reilun kahden vuoden tauon jälkeen (ellei yksittäisiä lyhyitä kertoja lasketa) kivuta ratsaille! Olen odottanut tätä kuin kuuta nousevaa. Menen ensimmäistä kertaa tapaamaan näitä heppoja ja toivon, että meillä synkkaisi niin, että alkaisimme tapailla säännöllisesti! Oon ihan täpinöissäni!!!

Ja muuten KIITOS KAIKILLE edellisten postausten kommentoijille! Ja oikeastaan ihan kaikkien postausten kommentoijille, kommenttejanne on ihana lukea ja olen tosi tosi kiitollinen jokaisesta lausahduksesta! Parasta päivän piristystä!