Sain yhtenä iltana kimmokkeen järjestellä vuosien varrella kertyneet helyni. Varsinkin korvakorujen säilytys tuotti päänvaivaa. Pidän kovasti koruista ja haluaisin käyttää niitä enemmän, mutta totuus arkisin on aikalailla toinen. Vedän toppahousut ja -takin villakerraston päälle ja hilpaisen töihin. Siihen ei juuri kannata helminauhoja lisätä :) Siksi haluan, että koruni ovat esillä kauniisti ja voin ainakin ihailla niitä.

Makuuhuoneessani on ollut jo kauan tuo metallinen sydännaulakko, joka on kantanut koko korumäärää. Se on pursuillut yli ja helyt ovat sekoutuneet toisiinsa. Nyt siivosin naulakon ja jätin siihen roikkumaan kaikki kaulaketjut ja osan rannekoruista.

Ruuvasin seinälle kaksi kauan aikaa sitten hankkimaani takorautaista koukkua, johon ripustin kaikki pitkät korut. Ehkä nyt tulee vähemmän solmuja ja sotkuja.

Sormukset ja nappikorvikset jäivät posliinisiin lokeroihin peilin reunukselle. Lehmäneiti vartioi uskollisesti.

Korvakoruista koko järjestelemisidea lähti. Minulla on kolme pientä oliivinvihreää pitsiliinaa, jotka ovat jo aikansa palvelleet pöydillä. Nyt muokkasin niistä korvakorutelineen ja olen tosi tyytyväinen. Naulasin liinan seinään ja kiinnitin liinat yhteen pienillä metallirinkuloilla. Alkuun pääsen noilla kahdella liinalla, mutta jos korujen määrä vielä lisääntyy, voin kiinnittää vielä sen viimeisenkin liinan joukkoon.

Ensi kerralla sitten taas neuleasiaa!