Oon ollu neulerintamalla kovin vähätuottoinen lähiaikoina. Yksi sellainen joulujuttu on valmistunut, mitä ei täällä esitellä ja sitten nämä sukat jouluksi ystävälleni, joka on vienosti vihjaillut raitasukkien olevan toivelistalla. Lanka on pinkkiä ja vaaleanpunaista seiskaveikkaa, 3 mm uusilla hienoilla ebenpuisilla sukkapuikoillani tikutettu. Noi puikot oli ihanat; sellaset bambuisia hieman joustavammat. En oo uskaltanu ostamaan pienempiä bambupuikkoja kuin 3 mm, koska varmasti saisin ne heti katki, mutta ebenpuisina ne voisivatkin kestää.
313847186_8731af181e.jpg?v=0
Sukat on tehty ihan perinteisesti, varresta kärkeenpäin. Ne on mulle vähän isot, joten saajalle ovat varmasti passelin kokoiset. Tuo ruusuke on vanha, mutta samanlainen tehdään vielä näiden sukkien mukaan, vienokaino toive sekin.

Aloitin myös Flower Basket Shawlin teon ihanasta ohuesta merinovillasta (Ornaghi Filatin merino oro 100 g =1 250 m). Teen kaksinkertaisesta langasta nelosen puikoilla; haluaisin lopputuloksen olevan ilmava ja melko "harva". Taisin kuitenkin valita liian isot puikot, koska jatkuvasti teen niillä niin kireää, että silmukat eivät luista puikoilla. Lanka on ihanan turkoosia ja ohje kaunis. Tämän jälkeen jos vielä sais Shetland Trianglen niin vois unohtaa huivit hetkeksi.
313847189_42d5fb06c3.jpg?v=0
Joulukorttien viimeistely on vielä edessä ja monen monen lahjan hankinta tai teko. Takana kolmet pikkujoulut (joista kahdet peräkkäin viime viikonloppuna ja siinä välissä vielä yksi työpäivä!) ja edessä yhdet. Yksi teatterireissu ja viikon loma, jolloin pääsee kummipoikaa moikkaamaan ja sitten onkin jo Joulu. Kääk kun se tulee pian; taidan mennä ripustamaan jouluvaloja...