Nyt on taas lähiaikoina ollut niin mukava kirpparituuri, että on ihan pakko esitellä löytöjä.

Päätin kesän alusta alkaa keräämään itselleni vanhoja Arabian kahvikuppeja. Pähkäilin ja punnitsin eri mallien ja kuosien välillä ja lopulta päädyin keräämään ihanaa Retikkaa. Haluaisin näitä reilusti, mutta jos tuntuu, etten niitä löydä, aion kerätä ylipäätään turkoosivalkoisin kuvion koristettuja kupposia. Nyt kaappiani komistaa seitsemän kuppiparia, toivotaan, että niitä löytyy vielä runsaasti lisää.

Kerran löytäessäni neljä kuppia samaan aikaan (!!!), iskin silmäni toisessa pöydässä pilkistelevään ylisuloiseen kattilaan. En ollut tällaista kuosia koskaan ennen nähnyt. Kalat uivat välittömästi kärryihini ja kotiini, rakastan tämän uuden keittoastiani kuosia! Virheettömässä kattilassa on jo keitelty perunoita ja tietenkin kalasoppaa!

Avunpyyntöosuus koskee ystäväni pipo- ja huivivirkkausprojektia. Hän on aloittanut settiä tästä langasta koulun käsityötunneilla, ja nyt lanka on päässyt loppumaan kesken projektin. Vyötettä mukana ei ollutkaan, mutta lanka on tuttua Seitsemää veljestä (Kantri), väri ruskea-valkokirjava. Jos vain jollain on kyseistä lankaa varastoista tyhjänpanttina, niin ottakaa yhteyttä ja auttakaa virkkaajaa!

Mulle meinaa iskeä syysflunssa päälle. En yleensä sairastu kunnolla, vaan kärsin tukkoisuudesta ja kurkkukivusta sekä voimattomasta olosta. Nyt kuitenkin on jaksettava yhdet juhlat tänään ja huominen pyhitetäänkin levolle, kuumalle juomalle ja rennolle kotipuuhailulle! Ama-murun esimerkin voimalla, rentoa viikonloppua kaikille!

ja kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen!