Tää postaus sisältää vähän kaikkea; vähän neulontaa, vähän lahjontaa ja vähän (enemmän) kirpparilöytöjä.

Alkuun äidin toivomat ohuet ja kestävät sukat. Nämä ihanuudet kun ovat jo puhki, vaikka niitä on lähinnä käytetty unisukkina. Toivotaan, että tämä pari kestäisi käyttöä. Lanka on Annin värjäämää. Malli on ihan perusribbiä sileällä pohjalla, ei krumeluureja, että mahtuisivat kenkiinkin.

ÄIPÄN PERUSSUKKASET

lanka: zitron trekking xxl, 80 g

puikot: 2.25 mm

 

Lahjonta osuudessa esitellään kotini uusin eläin; lentävä lehmä. Kummitätini on todellinen monitaituri käsitöiden saralla ja tällä hetkellä hän värkkää Tilda -hahmoja. Sain jo joululahjaksi ihanan unisen enkelin, jota en olekaan täällä esitellyt. Nyt sain yllärinä tällaisen suloisen lehmän, joka on lennosta laskeutunut television päälle. Kiitos vielä kovasti lahjasta!

 

Kirpparilla on taas käyty ahkerasti. Parasta viihdettä tarjosi viime viikkoinen kirpparireissu Hyvinkäälle yhdessä ihanien villapatalaisten kanssa. Saaliiksi tarttui seuraavaa:

Oiva Toikan Kastehelmi sarjan kulho huikean kauniissa

punaruskeassa sävyssä. Täydellinen.

Arabian iso kahvikuppi. virheetön ja täydellinen myöskin.

Vetää aamuisen kahvitarpeeni, 0,45 l sisäänsä :)

Musta posteljoonimallinen nahkainen olkalaukku (vas.). Toinen käsilaukku on Karkkilasta, keskustan kirpputorilta. Tykkään kovasti molemmista.

Harmittaa, ettei kamera sattunut olemaan Hyvinkään reissulla mukana. Olisin mm. halunnut ikuistaa neljä suttuista naamaa ihanan kebab- ja pizzalounaan jälkeen :) Hyvinkään poliisilaitos sen sijaan harrasti kuvaamista, ja retkikuntamme oli tallentunut heidän filmilleen. Eilen tuli kirje kotiin, mutta sain huokaista helpotuksesta. Autoni ja minä saimme vain huomautuksen lievästi raskaasta kaasujalasta, ei muuta. Huh huh. Ois tullut kalliiksi se reissu.

Salon kirppareiden erittäin huokeita antimia lähiviikoilta:

juustokupu

 

kangasta

pikkukukkainen peltipurkki entisten joukkoon

nauhoja pussikaupalla ja muutama vetoketju

Saloon avattiin muuten tänään uusi radiokirppis, jonka yleisilme on ylisuloinen. Ensi kerralla lähden kameran kanssa ostoksille ja räpsin kuvia suloisesta kahvilapuolesta. Hallimaisten ja tylsien kirppareiden jälkeen tämä oli iso ilo silmälle!