...kun näki miten ihania laukkuja moni muu on itselleen väkertänyt. Oon aika hidas ja tumpelo virkkuuhommissa, niinpä otin tarpeeksi paksua "lankaa" käyttöön. Nää löytyi mummon vintiltä ja niistä on jo tehty raitoja mun mattoihin. Nyt niistä tuli kesälaukkuja. Roosa matonkude loppui vähän kesken eli täytyypä vierailla mummolassa hakemassa täydennystä. Aattelin tehdä siihen samanlaisen "kahvasysteemin" kun tohon toiseenkin kassiin. Värit on ihan vääristyneet (höh!): toi on oikeesti tosi kaunis vanhan roosan sävy eikä tommonen hailukka kun kuvassa. Vihreekin on tummempi livenä. Kassit poseeraa mun tietsikkatuolilla.
76391.jpg

Ylösalasraglanini Ullan ohjeella on edennyt nyt tähän asti, reunajoustin ja hihat vielä. Tästä tulee äipän paita kun tuo väri on lähellä hänen sydäntään (tota kassia et kyllä saa ;)
76390.jpg

Tota sileetä osiota oli aika puuduttavaa tehdä, joten KoolAid-serpentiinistä aloittelin välityönä eilen lyhytvartisia perussukkia. Harmittaa kun en saanu tohon lankaan enempää vihreetä, mut ens kerralla oon jo parempi miksailemaan värejä. On pitkästä aikaa taas ihanaa kutoa sukkaa!!!
76392.jpg