Nyt on neulerintamalla joku lama päällä. Ideoita on niin että päätä huimaa, mutta toteutuspuoli ontuu. Tai on jotenkin hitaanlaista. Toivottavasti pääsen pian vauhtiin. Puikoilla on äidille ruskeasta tennesseestä hame, samanlainen pitäisi tulla kuin omastani.On muuten ollu kovassa käytössä.

Ideoista puheenollen, en tiiä onko Ravelryn vika vai jo mielessä olevan kevään, mutta tarttisin ja tahtoisin yhtä sun toista. Sain isotädiltäni vanhaa ohutta villalankaa lähes kilon, josta puolet värjäsin ruskeaksi ja puolet jätin beigeksi. Ajatuksena oli tehdä joku upea kirjoneule omalla ohjeella, mutta kolmen kirjoneulekierroksen jälkeen totesin, että ajatuksesta on joko luovuttava tai sitten helpotettava mallia. Luultavasti valitsen jälkimmäisen vaihtoehdon. Ravelryn kautta olen myös bongannut monia ihania boleroita, joita on kevääksi saatava. Aikaahan on vielä reilusti, mutta ois niin kiva tehdä jo jotain kesäistä. Ruskeaa mamboa odottaa kaapissa muuttumistaan jonkinlaiseksi neuletakiksi, haluaisin tämänkin neuleen vielä tälle (talvi?)kaudelle.

Sit mä vielä lankesin Novita -lehteen eilen. En oo lehteä vielä kertaakaan ostanut, mutta nyt nämä mallit ihastuttivat kovasti. Lepakkohihaista paitaa en varmaan osaisi käyttää, mutta tuo näyttää niin upealle. Muut kaksi saatan hyvinkin toteuttaa.

2198922843_f259c6136a.jpg?v=0

Koska valmiita neuletuotoksia ei ole, esittelen sen sijaan uutta ihanaa tukkaani ja rinsessakenkiäni. Molemmista olen kovasti innoissani.

Uuden tukan kanssa olen elänyt nyt kokonaista 4 päivää ja pieniä vaikeuksia on vain sen laittamisessa. Kuvissa tukka on kampaajan jäljiltä, mutta jo ekana aamuna todellisuus tuli ilmi kun kurkkasin peilistä klo.5.45. Suihkun jälkeen ei siis enää voikaan heittää ponnaria päähän ja lähteä polkemaan pipo päässä kohti työpaikkaa.

2193093368_0e9f5a7e6a.jpg?v=0

Ja ne kengät. Itse en juuri ole korkkareita harrastanut, enkä oikeen tykkää kiiltävistä jutuista, mutta nämä nähtyäni jokin vaan napsahti. Nää oli saatava! Jalassa tuntuvat mukavilta ja kevättä ja kesäjuhlia odotellessani olen vaellellut kotona lötköplyysihousuissa ja hienoissa kengissä. Kyllä joka tytön sisällä taitaa asua ainakin pikkiriikkinen prinsessa...

 2199694532_d7d2a481f4_m.jpg   2199694534_014384d47d_m.jpg

Sitten vielä tärkeä asia. Olen saanut ihanilta ihmisiltä ympäri blogistania "you make my day"-tunnustuksia. Kiitos niistä Annille, Hansulle, Evalle, Marsille, Miia-Rebekalle ja SatuA:lle! Tulin näistä todella iloiseksi! Itse en millään kykyne antamaan tunnustusta vain kymmenelle, koska suosikkeja on pitkälti yli 50 ja kaikki ovat erilailla mielenkiintoisia ja piristävät päivääni. Neuleblogien suuri määrä ihan ahdistaa, kun millään ei ehdi kaikkiin tutustumaan. Mutta hienoa että meitä on näin paljon! Aina kun on aikaa etsiskelen uusia tuttavuuksia, ja kommentoijien blogit käyn aina katsastamassa.

Särmältä sain haasteen lankameemiin, johon on palattava myöhemmin. Muuten tulee kilometripostaus. Oon myös tosi huono valitsemaan lankojen parhaimmistoa (onks tää valinnanvaikeus vaakaihmisten riesa?), mutta aion jonkinlaisen listan saada aikaiseksi.

Toivottavasti ensi kerralla jo enemmän neuleasiaa!