Oltiin aamutuimaan Aman kanssa huurteisessa metsässä lenkillä. Kyllä oli ihanaa rentoutusta pitkän työputken jälkeen. Pipo sai olla syvällä päässä ja uudet tumput kädessä, sen verran oli pakkasta ilmassa.

1650662630_738c571d9a.jpg?v=0

1650662606_de31385dd2.jpg?v=0

1650662574_58e6dd481f.jpg?v=0

HUOPATUMPUT

ohje: omasta päästä
lanka: ranteissa Wool ja tuntematon villalanka
kämmenosissa ja peukuissa Sandness Tove
puikot: 4mm

Näitten kanssa tarkenee aamutuimaankin pyöräillä töihin. Valmistuivat noin viikko sitten ja joka aamu ovat työmatkalla käsiä lämmittämässä. Jätin nämä koristelematta, että sopivat monenlaisiin asusteisiin. Peruskamaa ovat siis. Luulin tehneeni ranteet woolista, mutta toinen ranne huopui jonkin verran pesukoneessa. Lie mitä lankaa kaappien kätköistä se kerä oli ollut. Tarttis aina nimetä vyötteettömätkin kerät eikä luottaa siihen että muistaa mitä ne ovat. No onneksi toinenkin tumppu säilyi käyttökelpoisena. Päällimmäisen tumpun ranne on woolia ja se ei koneessa huopunut. Ja tuo Tove kyllä huopuu NIIN kauniisti! Tykkään lopputuloksesta; huopumattomasta langasta tehdyt ranteet ovat joustavat ja sujahtavat takin hihan alle hyvin kun taas huopunut kämmenosa säilyttää lämmön ja on kohtalaisen tuulenpitävä.

Näitä, mutta koristeellisempia lähtee kavereiden joulupaketteihin. Olenkin jo huovuttanut yhdet kamenasta, mutta viimeistelyt ovat kesken. Kamena muuten huopui kivasti kanssa, kannattaa kokeilla!

Ja KIITOS taas kaikille edellisen postauksen TYC:iä kommentoineille! Ootte jälleen kerran ihania, kyllä ne kommentit mieltä lämmittää. Takki on ollu ankarassa käytössä ja onneksi ainakaan vielä ei kulumisen ja nukkautumisen merkkejä näy. Nagano siis saa ainakin vielä hyvän arvosanan laadustaan.