Ihana, mutta lyhyt lomani on nyt takanapäin. Paljon toimintaa mahtui viikkoon ja nyt sitten jaksaa taas töissä. Torstainen teatterireissu oli pieni pettymys; esitys ei ollut lainkaan niin hauska eikä viihdyttävä kun olin odottanut, mutta ruoka oli hyvää! ja tunnelma ja seura mukavaa! Perjantai sen sijaan oli huippu. Olin lauluyhtye Rajattoman konsertissa Kuusankoskella. En ole ollut mikään Rajaton fani, mutta tämä konsertti muutti ajatukset! Rajattoman jäsenten taito, improvisaatiokyky ja esitykseen heittäytyminen olivat uskomatonta katsottavaa ja kuultavaa! Upeaa! Loppuloma meni kummipojan perheen luona ja siellä on aina ihanaa. Lasten (tai nuorten naisten, 11 v ja kohta 14 v) kanssa leivottiin pipareita ja tehtiin korea piparkakkutalokin.
327196734_44951ef795.jpg?v=0
Kuvasta puuttuu vielä tomusokerilumisade. Tehtiin pihalle oikein ulkohuussikin, ei vaan taida tontut sopia sisälle sinne ;) Muutkin piparit koristeltiin eikä karkkeja säästelty... Tässä osa tuloksesta:
327196736_32949add05.jpg?v=0

Maanantaina koitti sitten kotiinlähtö kyläreissulta ja matkalla poikkesin Ruskovillan tehtaanmyymälään ostoksille. Löysinkin muutaman lahjaksi päätyvän ostoksen ja sitten ostin ihanan samettista silkki/puuvillalankaa, josta luultavasti syntyy jotain vauvajuttuja. Ultrasuperpehmoista silkki/babycamellankaa silittelin ja paijailin, mutta jätin vielä ostamatta. Haen sen sitten kun tiedän mitä siitä teen. Myös kerä vihreää Tovea tarttui matkan varrelta mukaan. Se haluaisi lapasiksi, sellaisiksi missä on neulotut rannekkeet ja sitten pesukonehuovutetut kämmenosat.

Henna ja Tarja ovat pakettinsa saaneet, joten voin julkaista ylläreiden sisällön. Molempien blokkaajien kohdalla laskurini raksahti tasan 20 000! Pakettien lähetys kesti hieman, sillä halusin tilata heille Valhalla Design:lta hopeisia silmukkamerkkejä. Henna sai vaaleanpunaisia ja Tarja vihreitä ja punaisia. Lisäksi joulukorttiin päätyi piparimuotti ja sota-ajan ruispipareiden ohje. Kiitos vierailuistanne!
322101230_7a28722a37.jpg?v=0
Äsken huomasin että mun blogissa toimi pitkästä aikaa ilmoitus uusista kommenteista. Siitä saattavat johtua raivostuttavat haamupäivitykset, joiden kohteeksi olen taas joutunut...