Jippijaijee! Mulla on kaksi viikkoa kevätlomaa ja ihania suunnitelmia!

Eilen käytiin ystävän kanssa Turussa vähän shoppailemassa ja nautiskelemassa loman aloituksesta. Itselleni reissu ei onneksi koitunut rahanmenoksi, ostin vain tämän ihanan kirjan, josta olen haaveillut. Kirjatorilta kirja irtosi 16 e hintaan, kun suomalainen myy 47 eurolla. Kirjassa on aivan ihania kuvia suloisista taloista ja sisustuksista ja ideoita kaikkeen näpräämiseen. Tänä aamuna sain nautiskella ensimmäisestä lomapäivästä kiireettömällä aamupalalla uusi kirja kaverina. Että on kivaa.

2405319546_42c5f4bb50.jpg?v=0

Huomenna odottaa sitten aikainen herätys ja seuraavat viisi päivää kuluu saman ystävän kanssa vanhoja rakennuksia ja arkkitehtuuria ihmetellen, hyvää ruokaa (toivottavasti!) syöden ja kauniista kevätilmasta (toivottavasti!) nauttien. Odotan ihan täpinöissäni sitä tunnelmaa, mikä vatsanpohjassa on, kun odotellaan kentällä lennon lähtöä ja kaikki on edessäpäin. Matkustelen harvoin, joten otan kyllä kaikesta (jo jonottamisesta kaikenmaailman lähtöselvityksiin) ilon irti pitkästä aikaa.

2405319542_24dce43615.jpg?v=0

Eikä ihanuudet vielä siihen lopu (siis mulla on NIIN hieno lomaviikko edessä!!!), matkalta kotiuduttuani lähdetäänkin Villapatalaisten kanssa Tallinnaan, ja mielessä lähinnä yksi kohde. No, tietenkin se Tallinnan tunnettu lankataivas, Karnaluks. Loppuvuosi saatetaankin syödä kaurapuuroa ja 4-viljan puuroa vuoronperään ;)

Neulomisrintamalla etenee vain yksi neule, Anne Elliot Spencer, Esiton virkkuulangasta 2.5 mm puikoilla. Rakastan tuota väriä! Nyt tämäkin on kuitenkin lähes viikon katkolla, joten valmiita neuleita ei täällä vielä näy.
2405319548_ae493f436c.jpg?v=0

Tää lähtee nyt siivoamaan, ettei lomalta palattua kotona odota ankeus ja sekaisuus.