Tämä aloitteleva koruilija on kovasti hurahtanut helmiin; sellaisiin kauniisiin ja painaviin makeanvedenhelmiin, joista saa vaikka millaisia koruja aikaiseksi. Olen pikkuhiljaa täydentänyt mv-helmikokoelmaani ja yrittänyt kartuttaa taitoja niistä työstämiseen. Nämä ovat ihka ensimmäiset helminauhani ja täytyy sanoa, että kaikessa yksinkertaisuudessaan tykkään niistä ihan hullusti!

Lämpimän ruskeita mv-helmiä sekä pikkuruisia hopeahelmiä helmisilkkiin pujoteltuina. Koruosat hopeaa. Väkersin tätä todella kauan ja hartaudella. Tämä oli se ihan ensimmäinen ja kuuluu nyt äidilleni.

Jouluaaton asuni kaipasi raikastusta ja väriä, joten tein tämän puolukkasetin tummanpunaisista helmistä itselleni jouluksi. Muuten samat speksit kuin äidin korussa, mutta helmet pujoteltuna koruvaijeriin. Molemmat kaulakorut ovat melko lyhyitä (n. 40 cm) ja asettuvat napakasti kaulalle.

Alla saman setin korva- ja rannekorut, jotka valitettavasti jouduin kuvaamaan pimeässä salaman kanssa. Kuva vääristää ilkeästi värejä.