Onpas taas tullut vietettyä blogihiljaisuutta. Olen enemmänkin keskittynyt kesästä ja ilmoista nauttimiseen nyt kun poikkeuksellisen ihana helleaalto on valloillaan. Valmistakin kuitenkin on, ihana Arielle on täydellinen, jostain vain pitäisi saada kuvausapua, että neule pääsisi kunnolla oikeuksiinsa.

Virallinen kesälomani on vasta elokuussa, mutta juhannuspyhien jälkeen sain mahtavat viisi vapaapäivää, jotka vietin mökkeillen ja ihanista ihmisistä nauttien.

 

Minilomalla saunottiin ja uitiin ahkerasti

pelattiin pihapelejä, kuten mölkkyä

soudeltiin auringonlaskussa

paistettiin lettuja

(enimmäkseen niitä perinteisen mallisia, mutta lopuksi ystäväni taiteili tällaisen suomiletun. Huomatkaa myös ahvenanmaa:)

kisailtiin vaativissa megaolympialaisissa

(lajeina mm. uinti ja uimapatjapolskinta, juoksu, tarkkuusheitto sekä pölkkyjen rakennus)

Mökiltä palattuani tein reilun viikon ahkerana töitä ja tänä viikonloppuna oltiinkin jamittelemassa ja luomassa palvovia katseita ikisuosikkimme Lauri Tähkän ja elonkerjuun suuntaan. Mahtava keikka jälleen, noita kuunnellessa ei voi muuta kuin hyppiä, hymyillä, hikoilla ja laulaa täysiä mukana :)

Mutta on täällä tehty käsitöitäkin; ompeluprojekti on vielä kesken. Verhoista on tulossa toivottavasti toimiva juhlaleninki elokuun alun juhliin.

Tänään tein myös korusetin pitkästä aikaa. Hakaneuloja, siemenhelmiä ja yksi lasisydän. Pikkuneuloista sai vielä hauskat korvikset. Idea kirjaston vanhasta askartelulehdestä. Aika lystikäs tuli.